Vaření - Hmotnost přepravní - 0,028 kg
Rychlé info


vařečka oválná 30cm dřev.
Není skladem
25 Kč
Rychlé info


vařečka kulatá s rohem 30cm dřev.
Není skladem
26 Kč
Rychlé info


cedník 7cm kónický pocín.
Skladem
44 Kč
Rychlé info


štětec potravinový plochý 19,5cm dřev.
Skladem
54 Kč
Rychlé info


naběračka pr.7,5x27cm PH mix barev
Není skladem
32 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.