Vaření - Hmotnost přepravní - 0,01 kg
Rychlé info


mašlovačka pletená 21cm střední
Není skladem
56 Kč
Rychlé info


mašlovačka pletená grilovací 24cm
Není skladem
56 Kč
Rychlé info


mašlovačka pletená 18cm malá
Není skladem
43 Kč
Rychlé info


nůž okrajovací 15,5cm
Skladem
21 Kč
Rychlé info


lis na grep s miskou PH mix barev
Není skladem
69 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.