Vaření - Hloubka přepravní - 9 cm
Rychlé info


slánka a pepřenka MONO 40ml sklo/nerez sada 2díl.
Skladem
76 Kč
Rychlé info


forma na beránka 31x16x9cm silikon ČRV CULINARIA
Skladem
274 Kč
Rychlé info


naběračka pr. 9cm nerez
Skladem
98 Kč
Rychlé info


cedník 18 cm s rukojetí PH mix barev
Není skladem
109 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.