Vaření - Hloubka přepravní - 51 cm
Rychlé info


pánev 30x5,6cm/3mm nepřiln.povrch LUMIA s ochr.proložkou 35cm
Skladem
769 Kč
Rychlé info


poklice 48cm
Skladem
681 Kč
Rychlé info


lis na grep s miskou PH mix barev
Není skladem
69 Kč
Rychlé info


lis na citrusy s miskou PH mix barev
Není skladem
54 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.