Vaření - Hloubka přepravní - 50 cm
Rychlé info


dóza PIKNIK s uchy, 3 patra, 40x30x27cm PH mix barev
Skladem
417 Kč
Rychlé info


prkénko servírovací velké 50x30cm PH BÍ
Skladem
329 Kč
Rychlé info


pánev 26cm, BSE, skl.poklice, s odnímatelnou rukojetí
Skladem
1 099 Kč
Rychlé info


poklice BELIS STANDARD 234/28cm
Není skladem
230 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.