Vaření - Hloubka přepravní - 5 cm
Rychlé info


mlýnek na pepř 36cm dřev. mix barev
Skladem
197 Kč
Rychlé info


mašlovačka silikon 20cm nerez rukojeť CULINARIA Red
Není skladem
76 Kč
Rychlé info


mlýnek na koření SOUDEK 9cm dřev.
Není skladem
549 Kč
Rychlé info


hnětač na těsto pr.8,5cm nerez, rukojeť dřev.
Skladem
219 Kč
Rychlé info


palička na maso oboustr.33cm dřev.
Není skladem
131 Kč
Rychlé info


cedník 10cm kónický pocín.
Skladem
54 Kč
Rychlé info


cedník 12cm nerez
Skladem
77 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.