Vaření - Hloubka přepravní - 44 cm
Rychlé info


pánev 24x5,5cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA
Není skladem
549 Kč
Rychlé info


pánev na palačinky 24x1,6cm/3mm nepřiln.povrch METALLIC PLATINUM
Není skladem
494 Kč
Rychlé info


otvírák korunk.uzávěrů 12cm AMSTEL nerez
Není skladem
21 Kč
Rychlé info


otvírák korunk.uzávěrů 9cm nerez
Není skladem
15 Kč
Rychlé info


kvedlačka 35cm dřev.
Není skladem
48 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.