Vaření - Hloubka přepravní - 4 cm
Rychlé info


slánka a pepřenka skl. se stojánkem Cr
Skladem
87 Kč
Rychlé info


3229 ocílka 430x22mm ovál
Není skladem
1 749 Kč
Rychlé info


hnětač na těsto pr.6cm nerez, rukojeť dřev.
Není skladem
219 Kč
Rychlé info


obracečka 32cm nerez
Neznámá
70 Kč
Rychlé info


obracečka s otvory 28cm nerez rukojeť dřev.
Není skladem
120 Kč
Rychlé info


cedník 10cm na čaj pocín.
Skladem
47 Kč
Rychlé info


cedník 12cm kov.ČER
Skladem
76 Kč
Rychlé info


cedník na čaj nerez 10cm
Skladem
65 Kč
Rychlé info


cedník na noky 17cm pocínovaný
Skladem
175 Kč
Rychlé info


cedník na játrovou rýži 14cm pocínovaný
Není skladem
175 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.