Vaření - Hloubka přepravní - 38 cm
Rychlé info


pánev 20x4,9cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA
Není skladem
417 Kč
Rychlé info


pánev 28x7,8cm PAELLA nepřiln.p.METALLIC PLATINUM se skl.poklicí
Není skladem
879 Kč
Rychlé info


pánev 20x4,5cm nepřiln. povrch Al GRANITE PR indukce
Není skladem
329 Kč
Rychlé info


plech na pečení 36,5x29,5x5cm smalt.povrch
Není skladem
351 Kč
Rychlé info


sada na pečení 4díl. (plech, pekáč, 2x forma) nepřiln.povrch
Není skladem
571 Kč
Rychlé info


kleště servírovací BS 21cm
Neznámá
153 Kč
Rychlé info


kleště na smažení BS 21cm
Není skladem
153 Kč
Rychlé info


kleště na salát BS 21cm
Není skladem
153 Kč
Rychlé info


kleště na pečivo BS 21cm
Není skladem
164 Kč
Rychlé info


naběračka s háčkem 85/0,10l
Neznámá
274 Kč
Rychlé info


naběračka s háčkem 70/0,06l
Neznámá
274 Kč
Rychlé info


naběračka s háčkem 60/0,04l
Není skladem
263 Kč
Rychlé info


6016 naběračka na polévku BS
Skladem
319 Kč
Rychlé info


pěnovačka 33,5cm nylon Culinaria Grey
Skladem
76 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.