Vaření - Hloubka přepravní - 38 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


pánev 20x4,9cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA


pánev 28x7,8cm PAELLA nepřiln.p.METALLIC PLATINUM se skl.poklicí


pánev 20x4,5cm nepřiln. povrch Al GRANITE PR indukce


plech na pečení 36,5x29,5x5cm smalt.povrch


sada na pečení 4díl. (plech, pekáč, 2x forma) nepřiln.povrch


kleště servírovací BS 21cm


kleště na smažení BS 21cm


kleště na salát BS 21cm


kleště na pečivo BS 21cm


naběračka s háčkem 85/0,10l


naběračka s háčkem 70/0,06l


naběračka s háčkem 60/0,04l


6016 naběračka na polévku BS


pěnovačka 33,5cm nylon Culinaria Grey

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.