Vaření - Hloubka přepravní - 37 cm
Rychlé info


vařečka kulatá s rohem 35cm dřev.
Není skladem
32 Kč
Rychlé info


1655 nůž řeznický vykosťovací 5 FROSTHARD
Není skladem
417 Kč
Rychlé info


hrnec 26cm se skl.poklicí 6,5l nerez MATTE NEW LINE indukce
Není skladem
879 Kč
Rychlé info


1661 nůž řeznický 6 - píchací
Není skladem
428 Kč
Rychlé info


nůž cukrářský 32,5cm nylon Culinaria Grey
Vyprodáno
76 Kč
Rychlé info


naběračka na špagety 32cm nylon Culinaria Grey
Skladem
76 Kč
Rychlé info


obracečka s otvory 33cm nylon Culinaria Grey
Není skladem
76 Kč
Rychlé info


lžíce 33cm nylon + nerez
Není skladem
98 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.