Vaření - Hloubka přepravní - 36 cm
Rychlé info


vařečka oválná s rohem 35cm dřev.
Není skladem
33 Kč
Rychlé info


vařečka oválná 35cm dřev.
Není skladem
32 Kč
Rychlé info


pekáč 30x18cm, 2,7l PUNTÍK ČRV
Není skladem
824 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l s odnímatelnou rukojetí
Není skladem
1 022 Kč
Rychlé info


rendlík pr.36cm 14l
Není skladem
1 077 Kč
Rychlé info


hrnec pr.36cm 20l
Není skladem
1 254 Kč
Rychlé info


obracečka 33,5cm nerez
Neznámá
59 Kč
Rychlé info


kleště kuchařské 32cm nylon Culinaria Grey
Není skladem
98 Kč
Rychlé info


kvedlačka 25cm dřev.
Není skladem
43 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.