Vaření - Hloubka přepravní - 35 cm
Rychlé info


cedník s ručkou pr.16cm 1,5l BÍ/MO lem
Není skladem
274 Kč
Rychlé info


vařečka oválná 30cm kul.otvor dřev.
Skladem
32 Kč
Rychlé info


forma na košíčky 12ks 32x24cm silikon OR
Není skladem
274 Kč
Rychlé info


poklice 32cm
Skladem
395 Kč
Rychlé info


vidlička 31,5cm nerez
Neznámá
54 Kč
Rychlé info


lopatka 35cm PH
Není skladem
61 Kč
Rychlé info


obracečka rovná 35cm dřev.
Skladem
25 Kč
Rychlé info


naběračka s háčkem 90/0,15l
Není skladem
164 Kč
Rychlé info


kvedlačka 30cm dřev.
Skladem
44 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.