Vaření - Hloubka přepravní - 33 cm
Rychlé info


hrnec 22cm se skl.poklicí 4l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
725 Kč
Rychlé info


rendlík 14cm se skl.poklicí 0,75l nerez PICCOLO
Skladem
417 Kč
Rychlé info


vařečka oválná 30cm dřev.
Skladem
25 Kč
Rychlé info


rendlík 16cm s poklicí 1,9l nerez CASSIDA NEW LINE indukce
Skladem
549 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.