Vaření - Hloubka přepravní - 31 cm
Rychlé info


vařečka oválná s rohem 30cm dřev.
Skladem
32 Kč
Rychlé info


dóza hermetická LARA obdél. 4,4l PH
Skladem
197 Kč
Rychlé info


klickbox 30x20x7,5cm PH mix barev
Skladem
87 Kč
Rychlé info


poklice BELIS STANDARD 234/14cm
Skladem
142 Kč
Rychlé info


rendlík 14cm se skl.poklicí 0,9l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
439 Kč
Rychlé info


držák na krájení cibule 11x7,5cm PH + kov
Skladem
76 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.