Vaření - Hloubka přepravní - 30 cm
Rychlé info


miska sada 4díl.(3xmiska,1xtác) 28,2x9,8x7cm BRILLANTE porc.BÍ,ČER/bambus
Skladem
494 Kč
Rychlé info


dóza hermetická LARA obdél. 5,5l PH
Skladem
241 Kč
Rychlé info


plnička jitrnic Al pr.11,3cm, 2,5kg + 3 nástavce
Skladem
1 177 Kč
Rychlé info


obracečka rovná 30cm dřev. DURAMAT
Skladem
17 Kč
Rychlé info


naběračka pr.7,5x27cm PH mix barev
Skladem
28 Kč
Rychlé info


mačkadlo na vař.br.26cm nylon Culinaria Grey
Skladem
98 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.