Vaření - Hloubka přepravní - 3,5 cm
Rychlé info


cedník 7cm kónický pocín.
Skladem
44 Kč
Rychlé info


kleště servírovací plocha+plocha 23cm nerez
Skladem
219 Kč
Rychlé info


kráječ vajec Al
Není skladem
263 Kč
Rychlé info


kráječ vajec komaxit mix barev
Není skladem
307 Kč
Rychlé info


otvírák šroubovacích víček univerzální nerez
Skladem
373 Kč
Rychlé info


otvírák konzerv pravý nerez
Neznámá
120 Kč
Rychlé info


palička na maso SOLIDO kov.
Neznámá
285 Kč
Rychlé info


otvírák konzerv boční 18cm ECO NICEL kov.+ PH
Není skladem
186 Kč
Rychlé info


vypeckovávač třešní JUNIX 16x10x12cm kov. mix barev
Neznámá
252 Kč
Rychlé info


cedník na noky 17cm nerez, rukojeť PH
Není skladem
351 Kč
Rychlé info


lis na česnek LUX COLOR 15cm kov. mix barev
Není skladem
241 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.