Vaření - Hloubka přepravní - 29 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


rendlík LAVENDER 22cm 2,9l s poklicí


vařečka oválná 25cm dřev.


forma na dort 27cm MAJESTIC Tartty nepř.povrch, litá


pánev 24cm, BSE, s odnímatelnou rukojetí


rendlík 16cm se skl.poklicí 1,5l nerez MATTE NEW LINE indukce


hrnec 18cm se skl.poklicí 2l nerez MATTE NEW LINE indukce


obracečka na palačinky 30x13x0,5cm dřev.


lžíce s otvory 6,5x29cm PH mix barev


naběračka pr.9,0x29cm PH mix barev


lopatka 30cm PH


obracečka prohn.29,5cm dřev.

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.