Vaření - Hloubka přepravní - 22 cm
Rychlé info


dóza plechová obdél. 22x16,2x9,1cm VÁNOČNÍ
Není skladem
109 Kč
Rychlé info


miska sada 5díl.(4xmiska,1xtác) 20x20cm porcelán/bambus BRILLANTE
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


plech na pečení 29x23x5cm smalt.povrch
Není skladem
274 Kč
Rychlé info


forma na dort 22cm nepřiln.povrch
Není skladem
274 Kč
Rychlé info


box svačinový 21x15x8,5cm s klick uz. PH mix barev
Není skladem
76 Kč
Rychlé info


kráječ vajec nerez
Není skladem
87 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/22cm 3,36l hl.
Není skladem
406 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS STANDARD 214/22cm 4,5l hl.
Není skladem
450 Kč
Rychlé info


cedník mísa 26cm PH mix barev
Není skladem
48 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.