Vaření - Hloubka přepravní - 2,2 cm
Rychlé info


1696 nůž řeznický 9 hornošpičatý
Není skladem
549 Kč
Rychlé info


1680 nůž řeznický 8 hornošpičatý
Není skladem
483 Kč
Rychlé info


1677 nůž řeznický 7
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


1676 nůž řeznický 7 vykosť.
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


1674 nůž řeznický 7 špalkový
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


1670 nůž řeznický 7 hornošpičatý
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


1666 nůž řeznický 6 vykosť.
Není skladem
428 Kč
Rychlé info


1656 nůž řeznický 5 vykosť.vyosený
Není skladem
395 Kč
Rychlé info


1651 nůž řeznický 5 vykosť.FLEX
Není skladem
395 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.