Vaření - Hloubka přepravní - 19,5 cm
Rychlé info


kráječ chleba TREND
Není skladem
2 376 Kč
Rychlé info


dóza FRESH&GO čtverc. 1,7l PH
Není skladem
56 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l CAPUCCINO
Není skladem
516 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.20cm 4l CAPUCCINO
Není skladem
648 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.18cm 3l PUNTÍK ČRV
Není skladem
626 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l PUNTÍK ČRV
Neznámá
560 Kč
Rychlé info


štětec potravinový plochý 19,5cm dřev.
Neznámá
54 Kč
Rychlé info


cedník 19,5cm s rukojetí PH BÍ
Není skladem
87 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.