Vaření - Hloubka přepravní - 16 cm
Rychlé info


formička TARTALETKY pr. 8,5cm (5ks) CULINARIA
Neznámá
131 Kč
Rychlé info


dóza plechová obdél.16x10x6cm VÁNOČNÍ
Není skladem
76 Kč
Rychlé info


forma na dort 16cm nepřiln.povrch
Není skladem
175 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 16cm 1,5l hl.s poklicí ČER
Není skladem
758 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 16cm 1,5l hl.s poklicí ŠE
Není skladem
758 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS ECO-CERAMIC 16cm 2,1l se skleněnou poklicí
Není skladem
681 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
714 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS DAISY 16cm 2,1l se skleněnou poklicí
Není skladem
725 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l
Není skladem
758 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice BSE 16cm 1,5l
Není skladem
802 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/16cm 1,4l hl.
Není skladem
318 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.