Vaření - Hloubka přepravní - 13,5 cm
Rychlé info


dóza na sypké p.HAMBURG 1,6l PH TRA/ČER víčko
Skladem
153 Kč
Rychlé info


stojan na kuchyňské utěrky 33cm dřev.
Skladem
241 Kč
Rychlé info


nůž VILEM sada 5díl. + bambusový blok magnetický
Skladem
3 179 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.12cm 0,8l PUNTÍK ČRV
Není skladem
483 Kč
Rychlé info


konvice na mléko 2,8l nerez
Není skladem
252 Kč
Rychlé info


lis na citrusy 13cm nerez
Skladem
219 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.