Vaření - Hloubka přepravní - 1,8 cm
Rychlé info


3022 vidlice kuchyňská
Skladem
263 Kč
Rychlé info


1465 nůž kuchyňský vlnitý 6
Skladem
208 Kč
Rychlé info


1437 nůž kuchyňský hornošpičatý 7
Skladem
219 Kč
Rychlé info


1436 nůž kuchyňský hornošpičatý 6
Skladem
208 Kč
Rychlé info


1075 nůž na chléb 7
Skladem
296 Kč
Rychlé info


1066 nůž kuchyňský hornošpičatý 6
Skladem
208 Kč
Rychlé info


1074 nůž kuchyňský 7
Skladem
219 Kč
Rychlé info


1064 nůž kuchyňský 6
Skladem
208 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.