Vaření - Hloubka přepravní - 1,6 cm
Rychlé info


1067 nůž filetovací 6
Skladem
175 Kč
Rychlé info


1056 nůž kuchyňský hornošpičatý 5
Není skladem
153 Kč
Rychlé info


1048 nůž pomazánkový 4,5
Není skladem
208 Kč
Rychlé info


1046 nůž kuchyňský hornošpičatý 4
Není skladem
131 Kč
Rychlé info


1054 nůž kuchyňský 5
Není skladem
142 Kč
Rychlé info


1049 nůž kuchyňský 4,5
Není skladem
142 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.