Vaření - Hloubka přepravní - 1,2 cm
Rychlé info


3716 vývrtka
Skladem
153 Kč
Rychlé info


3212 škrabka na brambory P kov.
Skladem
186 Kč
Rychlé info


mašlovačka pletená grilovací 24cm
Skladem
56 Kč
Rychlé info


2094 nůž špikovací 4,5
Skladem
131 Kč
Rychlé info


2074 nůž kuchyňský KARON 4,5 vlnitý
Skladem
109 Kč
Rychlé info


2022 nůž na zeleninu 2,5
Skladem
96 Kč
Rychlé info


1444 nůž svačinový vlnitý 4,5
Skladem
197 Kč
Rychlé info


1036 nůž kuchyňský hornošpičatý 3
Skladem
120 Kč
Rychlé info


1044 nůž kuchyňský 4
Skladem
131 Kč
Rychlé info


1034 nůž kuchyňský 3
Skladem
120 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.