Vaření - Druh nádobí - rendlík
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/16cm 1,4l hl. BORDO
Není skladem
384 Kč
Rychlé info


rendlík kónický s ručkou pr.14cm 1,15l CAPUCCINO
Není skladem
538 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.16cm 1,5l CAPUCCINO
Není skladem
615 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.14cm 1l CAPUCCINO
Není skladem
384 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.16cm 1,5l PUNTÍK ČRV
Není skladem
648 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.12cm 0,5l PUNTÍK ČRV
Není skladem
395 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.22cm 3,5l CAPUCCINO
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.20cm 2,75l CAPUCCINO
Není skladem
582 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l CAPUCCINO
Není skladem
516 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.16cm 1,5 l CAPUCCINO
Není skladem
450 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice elegant pr.12cm 0,75l CAPUCCINO
Není skladem
472 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l s odnímatelnou rukojetí
Není skladem
1 022 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 24cm 4,5l se skleněnou poklicí
Není skladem
901 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 24cm 4,5l se skleněnou poklicí
Není skladem
945 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 20cm 2,8l se skleněnou poklicí
Není skladem
725 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 20cm 2,8l se skleněnou poklicí
Není skladem
780 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
714 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.14cm 1,5l PUNTÍK ČRV
Není skladem
505 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.24cm 4,8l PUNTÍK ČRV
Není skladem
857 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.20cm 2,8l PUNTÍK ČRV
Není skladem
648 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l PUNTÍK ČRV
Není skladem
560 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.16cm 1,5l PUNTÍK ČRV
Není skladem
494 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.14cm 1l PUNTÍK ČRV
Není skladem
461 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.