Vaření - Barva - krémová
Rychlé info

Krémová čajová konev s barevnými puntíky London Pottery
Vyprodáno
1 334 Kč
Rychlé info

Pákový lis na citrusy Living Nostalgia krémový
Skladem
1 207 Kč
Rychlé info

Plechová dóza Living Nostalgia na kuchyňské náčiní krémová
Skladem
299 Kč
Rychlé info

Plechová dóza Living Nostalgia na čaj
Vyprodáno
372 Kč
Rychlé info

Plechová konev Living Nostalgia malá
Skladem
316 Kč
Rychlé info

Keramická dóza na čaj Stir It Up
Skladem
255 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.