Vaření - Barva - hnědá, stříbrná
Rychlé info

Struhadlo na sýr malé Gourmet Cheese
Skladem
459 Kč
Rychlé info

Struhadlo na sýr velké Gourmet Cheese
Skladem
566 Kč
Rychlé info

Nůž na tvrdé sýry Gourmet Cheese
Skladem
324 Kč
Rychlé info

Nůž na parmazán Gourmet Cheese
Skladem
324 Kč
Rychlé info

Nůž na oddělení plátků měkkého sýra Gourmet Cheese
Skladem
324 Kč
Rychlé info

Nůž na sýr Gourmet Cheese Brie
Skladem
324 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.