Vaření - Barva - hnědá
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.

Dřevěné prkénko velké

Dřevěné prkénko obdélníkové

Dřevěné prkénko kulaté

Dřevěné prkénko malé

Kartáček Natural Elements na čištění lahví

Stojánek na kuchařku KitchenCraft

Kartáček Natural Elements

Stojánek na kuchařku Natural Elements

Dřevěné prkénko z olivového dřeva

Dřevěná podložka pod konev Industrial Kitchen

Dřevěné obdélníkové prkénko Industrial Kitchen

Dřevěné kulaté prkénko Industrial Kitchen

Dřevěné struhadlo na parmazán

Kartáček Living Nostalgia

Sekáček na bylinky s akátovým prkénkem

Sekáček na bylinky s dřevěným prkénkem

Kulaté dřevěné prkénko na sýr s noži a vidličkou

Dřevěné krájecí prkénko

Rustikální dřevěné servírovací prkénko

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.