Vaření - Barva - béžová
Rychlé info


chlebovka 39x28x18cm dřev.dub lakovaná
Není skladem
703 Kč
Rychlé info


rendlík kónický s ručkou pr.14cm 1,15l CAPUCCINO
Není skladem
538 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.16cm 1,5l CAPUCCINO
Není skladem
615 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.14cm 1,5l CAPUCCINO
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.14cm 1l CAPUCCINO
Není skladem
384 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.