Vaření - Wüsthof
Rychlé info

Ocílka 26 cm
Vyprodáno
1 263 Kč
Rychlé info

Prkénko na krájení černé 26 cm
Skladem
332 Kč
Rychlé info

Ocílka oválná 32 cm
Skladem
1 643 Kč
Rychlé info

Ochrana ostří magnetická L
Skladem
503 Kč
Rychlé info

Nůž vykosťovací Gourmet 14 cm
Skladem
1 006 Kč
Rychlé info

Nůž na rajčata Gourmet 12 cm
Skladem
759 Kč
Rychlé info

Nůž na zeleninu Classic Ikon Créme 12 cm
Vyprodáno
2 498 Kč
Rychlé info

Nůž na sýr Classic 14 cm
Vyprodáno
2 745 Kč
Rychlé info

Nerezové mýdlo
Skladem
313 Kč
Rychlé info

Taška šéfkuchaře na 20 ks nožů prázdná
Skladem
1 994 Kč
Rychlé info

Nůž kuchařský Performer 20 cm
Skladem
6 801 Kč
Rychlé info

Blok s noži Classic Ikon 7 dílů
Skladem
15 085 Kč
Rychlé info

GOURMET Blok s noži - 6 dílů
Skladem
7 533 Kč
Rychlé info

CLASSIC IKON Nůž kuchařský 20cm
Skladem
3 752 Kč
Rychlé info
GOURMET Nůž japonský 17cm
Skladem
2 013 Kč
Rychlé info
GOURMET Nůž na chleba 20cm
Skladem
1 263 Kč
Rychlé info
CLASSIC IKON Nůž špikovací 9cm
Skladem
2 241 Kč
Rychlé info
CLASSIC Nůž na zeleninu 12 cm
Skladem
1 890 Kč
Rychlé info
GOURMET Nůž špikovací 10cm
Skladem
626 Kč
Rychlé info
GOURMET Nůž na zeleninu 8cm
Vyprodáno
503 Kč
Rychlé info

Kuchařský nůž CLASSIC IKON 20 cm s blokem z bukového dřeva na 5 nožů, černá
Skladem
5 651 Kč
Rychlé info

Brousek univerzální dvoustupňový pro 2 typy nožů
Skladem
712 Kč
Rychlé info

Nůž na zeleninu Performer 9 cm
Skladem
4 284 Kč
Rychlé info


Ocílka Classic Ikon 26 cm
Skladem
3 390 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.