Vaření - Weis Karl u. Cie. GmbH
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.

Teploměr na pečení masa

Box na oběd nerezový s těsněním 750 ml

Struhadlo sklopné 3 hrubosti

Mlýnek na pepř nerezový

Grilovací pinzeta 40 cm
Kuchyňská mísa 26 cm
Trychtýř se sítkem nerezový
Messerschärfer
Kuchyňské síto
Kuchyňské síto
Lžíce na džem 2 ks

Metla na šlehání pro citlivé povrchy 31 cm

Lis na citrusy nerezový 10 cm

Mini odměrka skleněná 50 ml


Box na oběd nerezový s těsněním 1200 ml

Obracečka 31 cm

Škrabka Premium nerezová 12,5 cm

Drátěnka z nerezové oceli 10 x 10 cm

Trychtýř na marmeládu s malým nástavným trychtýřem


Box na oběd malý s rozdělovačem 0,8 l

Univerzální kuchyňské kleště 27 cm


Nádoba na skladování špaget

Rotační šlehač velký

Stěrka na těsto s měřítkem nerezová

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.