Vaření - WEIS
Rychlé info

Cukrářská karta rovná, zubatá, plast, 2 ks
Skladem
59 Kč
Rychlé info

Forma na dort nastavitelná
Skladem
404 Kč
Rychlé info

Odpeckovač třešní, nerez
Skladem
449 Kč
Rychlé info

Kráječ vajec na plátky a půlměsíčky, plast / zinek
Skladem
559 Kč
Rychlé info

Šlehací metla, nerez, 32 cm
Skladem
449 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.