Vaření - Victorinox - z
Rychlé info

Fibrox nůž kuchařský 20cm s extra širokým ostřím
Skladem
1 139 Kč
Rychlé info

Markovátko 0.7052
Skladem
474 Kč
Rychlé info


Vařečka malá Kitchen 33 cm černá
Skladem
579 Kč
Rychlé info

Vařečka malá Kitchen 33 cm
Skladem
579 Kč
Rychlé info


Řeznický nůž 25 cm, Fibrox Dual Grip
Skladem
1 709 Kč
Rychlé info

Nůž na chleba Grand Maître Wood 23 cm
Skladem
4 084 Kč
Rychlé info

Nůž na zeleninu Fibrox 10 cm černý
Skladem
569 Kč
Rychlé info


Teleskopická vidlička na opékání
Skladem
455 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.