Vaření - TONER
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


kleště servírovací BS 21cm


kleště na smažení BS 21cm


kleště na salát BS 21cm


kleště na pečivo BS 21cm


kleště na led BS 20cm


naběračka s háčkem 90/0,15l


naběračka s háčkem 85/0,10l


naběračka s háčkem 70/0,06l


naběračka s háčkem 160/1,00l


naběračka s háčkem 130/0,50l


naběračka s háčkem 110/0,30l


naběračka s háčkem 100/0,25l


naběračka s háčkem 60/0,04l


6016 naběračka na polévku BS


6016 naběračka na omáčku BS

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.