Vaření - TADAR
Rychlé info


chlebovka 43x27x18cm nerez
Vyprodáno
703 Kč
Rychlé info


dávkovač na zmrzlinu 21,5cm nerez
Skladem
88 Kč
Rychlé info


cedník 20cm kov.ČER
Skladem
109 Kč
Rychlé info


cedník 12cm kov.ČER
Skladem
76 Kč
Rychlé info


cedník 19,5cm s rukojetí PH BÍ
Skladem
87 Kč
Rychlé info


cedník 15,5cm s rukojetí PH BÍ
Skladem
65 Kč
Rychlé info


cedník 11,5cm s rukojetí PH BÍ
Skladem
47 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.