Vaření - SFINX
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


pánev 28cm, BSE, s odnímatelnou rukojetí


pánev 20cm, BSE, s odnímatelnou rukojetí


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l s odnímatelnou rukojetí


pekáč + poklice BSE 32x24x 7cm ovál 3,5l


poklice 48cm


poklice 40cm


poklice 36cm


rendlík pr.48cm 40l


rendlík pr.40cm 20l


rendlík pr.36cm 14l


hrnec pr.48cm 50l


hrnec pr.40cm 30l


hrnec pr.36cm 20l


hrnec pr.32cm 16l


rendlík + poklice BSE 20cm 2,0l


rendlík + poklice BSE 18cm 1,5l


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l


hrnec + poklice BSE 20cm 3,0l


hrnec + poklice BSE 18cm 2,2l


hrnec + poklice BSE 16cm 1,5l


rendlík pr.32cm 10l


rendlík + poklice BSE 24cm 4,0l


poklice 32cm


pekáč + poklice BSE 32x24x11cm ovál 6,5l

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.