Vaření - SFINX
Rychlé info


pánev 28cm, BSE, s odnímatelnou rukojetí
Není skladem
1 022 Kč
Rychlé info


pánev 20cm, BSE, s odnímatelnou rukojetí
Není skladem
736 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l s odnímatelnou rukojetí
Není skladem
1 022 Kč
Rychlé info


pekáč + poklice BSE 32x24x 7cm ovál 3,5l
Není skladem
1 429 Kč
Rychlé info


poklice 48cm
Není skladem
681 Kč
Rychlé info


poklice 40cm
Není skladem
549 Kč
Rychlé info


poklice 36cm
Skladem
461 Kč
Rychlé info


rendlík pr.48cm 40l
Není skladem
2 156 Kč
Rychlé info


rendlík pr.40cm 20l
Není skladem
1 540 Kč
Rychlé info


rendlík pr.36cm 14l
Skladem
1 077 Kč
Rychlé info


hrnec pr.48cm 50l
Není skladem
2 442 Kč
Rychlé info


hrnec pr.40cm 30l
Není skladem
1 705 Kč
Rychlé info


hrnec pr.36cm 20l
Neznámá
1 254 Kč
Rychlé info


hrnec pr.32cm 16l
Skladem
1 144 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 20cm 2,0l
Skladem
879 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 18cm 1,5l
Není skladem
802 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l
Není skladem
758 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice BSE 20cm 3,0l
Není skladem
989 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice BSE 18cm 2,2l
Není skladem
912 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice BSE 16cm 1,5l
Není skladem
802 Kč
Rychlé info


rendlík pr.32cm 10l
Není skladem
1 022 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 24cm 4,0l
Neznámá
1 022 Kč
Rychlé info


poklice 32cm
Neznámá
395 Kč
Rychlé info


pekáč + poklice BSE 32x24x11cm ovál 6,5l
Neznámá
1 539 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.