Vaření - Risoli
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


Grilovací pánev Dr. Green 26 cm


Rendlík Dr. Green 16 cm s poklicí


Kastrol Dr. Green 28 cm s poklicí


Pánev Dr. Green hluboká indukční 24 cm


Pánev Dr. Green 20 cm


Dr. Green Lopatka na lasagne


Redukce na indukční desku 26 cm, 18/10

Sada formy a válečku na 12 raviol


Zelená nepřilnavá grilovací pánev 26x26 cm DR GREEN, na indukci


Pánev grilovací Dr. Green VaporGrill 26 cm


Oválná pečicí pánev Dr. Green s poklicí 36x24 cm


Pánev Dr. Green hluboká indukční 28 cm


Pánev Dr. Green indukční 28 cm

Hrnec na omáčku 3,5 l indukční

Rendlík na omáčku 1,5 l


Forma na bábovku Eldiamant Profile 26 cm


Grilovací deska BBQ


Grilovací deska Autograph Explora na indukci


Hrnec s poklicí BLACKPLUS® Induction 24 cm


Nepřilnavá pánev BLACKPLUS 24 cm, na indukci


Nepřilnavá pánev BLACKPLUS 28 cm, na indukci

Nepřilnavá hluboká pánev 32 cm BLACKPLUS 1810, na indukci

Nepřilnavá hluboká pánev 28 cm BLACKPLUS 1810, na indukci

Pánev BLACKPLUS® Induction hluboká 24 cm

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.