Vaření - REPROPLAST
Rychlé info


šlehač ruční turbo pr.65mm nerez, rukojeť PH
Skladem
142 Kč
Rychlé info


struhadlo rotační ruční 3 kotouče
Skladem
142 Kč
Rychlé info


šlehač ruční pr.85mm nerez, rukojeť PH
Skladem
91 Kč
Rychlé info


šlehač ruční pr.65mm nerez, rukojeť PH
Skladem
87 Kč
Rychlé info


síto na halušky 20cm + stěrka PH sada 2díl.
Skladem
109 Kč
Rychlé info


držák na krájení cibule 11x7,5cm PH + kov
Skladem
76 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.