Vaření - PORKERT
Rychlé info


nůž VILEM sada 5díl. + bambusový blok magnetický
Neznámá
3 179 Kč
Rychlé info


nůž univerzální 13cm EDUARD
Neznámá
329 Kč
Rychlé info


nůž na pečivo 20cm VILEM
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


nůž na pečivo 20cm EDUARD
Neznámá
659 Kč
Rychlé info


mlýnek na maso č.32 PORKERT
Neznámá
4 675 Kč
Rychlé info


mlýnek na maso č.22 PORKERT
Není skladem
4 081 Kč
Rychlé info


mlýnek na maso č.10 PORKERT
Neznámá
2 761 Kč
Rychlé info


mlýnek na maso č. 8 PORKERT
Není skladem
2 332 Kč
Rychlé info


mlýnek na maso č. 5 PORKERT
Neznámá
2 013 Kč
Rychlé info


nůž vykrajovací 9cm VILEM
Neznámá
296 Kč
Rychlé info


nůž univerzální 13cm VILEM
Neznámá
329 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 15cm VILEM
Neznámá
659 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 20cm VILEM
Neznámá
725 Kč
Rychlé info


nůž vykrajovací 9cm EDUARD
Neznámá
296 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 20cm EDUARD
Neznámá
725 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.