Vaření - PLZEŇSKÉ DÍLO
Rychlé info


klickbox 30x20x7,5cm PH mix barev
Není skladem
87 Kč
Rychlé info


naběračka na špagety 7x28cm PH mix barev
Není skladem
26 Kč
Rychlé info


lžíce s otvory 6,5x29cm PH mix barev
Není skladem
32 Kč
Rychlé info


naběračka pr.9,0x29cm PH mix barev
Není skladem
32 Kč
Rychlé info


naběračka pr.7,5x27cm PH mix barev
Není skladem
32 Kč
Rychlé info


dávkovač na potraviny PH mix barev
Není skladem
36 Kč
Rychlé info


kvedlačka 28cm PH mix barev (velká)
Není skladem
32 Kč
Rychlé info


kvedlačka 21cm PH mix barev (malá)
Není skladem
21 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.