Vaření - METALAC
Rychlé info


rendlík kónický s ručkou pr.14cm 1,15l CAPUCCINO
Skladem
538 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.16cm 1,5l CAPUCCINO
Skladem
615 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.14cm 1,5l CAPUCCINO
Skladem
439 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.14cm 1l CAPUCCINO
Skladem
384 Kč
Rychlé info


pekáč 30x18cm, 2,7l PUNTÍK ČRV
Skladem
824 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.16cm 1,5l PUNTÍK ČRV
Skladem
648 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.12cm 0,5l PUNTÍK ČRV
Skladem
395 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.22cm 3,5l CAPUCCINO
Skladem
659 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.20cm 2,75l CAPUCCINO
Skladem
582 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l CAPUCCINO
Skladem
516 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.16cm 1,5 l CAPUCCINO
Skladem
450 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice elegant pr.12cm 0,75l CAPUCCINO
Skladem
472 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.24cm 6,75l CAPUCCINO
Skladem
857 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.22cm 5l CAPUCCINO
Skladem
747 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.20cm 4l CAPUCCINO
Skladem
648 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.18cm 3l CAPUCCINO
Skladem
571 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.16cm 2l CAPUCCINO
Skladem
494 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.24cm 7l PUNTÍK ČRV
Není skladem
934 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.20cm 4l PUNTÍK ČRV
Není skladem
714 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.18cm 3l PUNTÍK ČRV
Není skladem
626 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.16cm 2l PUNTÍK ČRV
Není skladem
549 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.14cm 1,5l PUNTÍK ČRV
Není skladem
505 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.24cm 4,8l PUNTÍK ČRV
Není skladem
857 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.20cm 2,8l PUNTÍK ČRV
Není skladem
648 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.