Vaření - DURAMAT
Rychlé info


stojan na kuchyňské utěrky 33,5cm dřev.
Skladem
103 Kč
Rychlé info


štětec potravinový plochý 19,5cm dřev.
Skladem
54 Kč
Rychlé info


štětec potravinový kulatý 17,7cm dřev.
Skladem
48 Kč
Rychlé info


obracečka rovná 30cm dřev. DURAMAT
Skladem
17 Kč
Rychlé info


obracečka na palačinky 30x13x0,5cm dřev.
Skladem
23 Kč
Rychlé info


mačkadlo na vař.br.dvojité 32x9,5cm ruk.dřev.
Skladem
76 Kč
Rychlé info


mačkadlo na vař.br.kul.31,5x8cm ruk.dřev.
Skladem
100 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.