Vaření - DIPRO
Rychlé info


prkénko na maso 45x30x1,9cm s drážkou dřev.
Skladem
472 Kč
Rychlé info


prkénko na maso 45x30x1,9cm dřev.
Skladem
461 Kč
Rychlé info


chlebovka 39x28x18cm dřev.dub lakovaná
Není skladem
703 Kč
Rychlé info


držák na kuch.utěrky 27x11x8cm dřev., závěsný
Skladem
428 Kč
Rychlé info


stojan na kuchyňské utěrky 33cm dřev.
Skladem
241 Kč
Rychlé info


štětec potravinový plochý 20,5cm dřev.olej
Skladem
72 Kč
Rychlé info


štětec potravinový kulatý 18,5cm dřev.přírodní
Skladem
65 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.