Vaření - Continenta
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.

Prkénko na krájení Duracore 39 cm se zásuvkou


Vařečka špičatá Duracore 31,5 cm


Prkénko Opice na krájení a servírování Duracore


Prkénko Tygr na krájení a servírování Duracore


Prkénko Lev na krájení a servírování Duracore


Prkénko na krájení Duracore 23,5 cm


Prkénko na krájení a servírování Duracore 64,7 cm


Prkénko na krájení a servírování Duracore 31,8 cm


Prkénko na krájení a servírování Duracore 23,2 cm


Prkénko na krájení 24 cm


Prkénko na krájení 30 cm

Prkénko na krájení 54 cm


Dóza 1200 ml černá


Balzám na dřevo 250 ml


Prkénko na krájení chleba 37 cm


Prkénko na krájení 34 cm

Hmoždíř olivovník 14 cm

Kleště 15 cm

Pinzeta 40 cm

Vařečka špičatá s otvorem 30 cm

Vařečka kulatá 30cm

Salátový příbor 30,5 cm

Salátový příbor 31,5 cm

Blok na nože 22cm, akácie

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.