Vaření - Continenta
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.

Prkénko na krájení 34,5 cm s rukojetí

Salátový příbor 31,5 cm

Prkénko na krájení 48 cm se zásuvkou

Prkénko na krájení a porcování 42 cm

Dóza 20 cm bílá

Dóza 1000 ml bílá

Chlebovka 40 cm gumovníkové dřevo

Příborník

Poklop skleněný 15,5 cm

Prkénko Opice na krájení a servírování Duracore

Prkénko Tygr na krájení a servírování Duracore

Prkénko Lev na krájení a servírování Duracore

Prkénko na krájení a servírování Duracore 49 cm

Prkénko na servírování steaků 28 cm kulaté

Prkénko na krájení chleba 37 cm

Prkénko na krájení 34 cm

Prkénko na krájení 25 cm

Obracečka z olivového dřeva pro wok 32cm

Salátový příbor 30,5 cm

Prkénko na krájení chleba 37 cm

Organizér na nože, akácie

Prkénko na krájení - špalek 48 cm

Prkénko na krájení - špalek 48 cm

Prkénko na krájení s pruhy 36 cm

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.