Vaření - Cole&Mason
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


Mlýnek na pepř Hoxton White Wood Precision+


Mlýnek na pepř Hoxton Chocolate Wood Precision+


Mlýnek na pepř Hoxton Precision+ Přírodní buk


Mlýnek na pepř Crystal


Mlýnek na pepř Horsham

Mlýnek na pepř Capstan 145


Mlýnek na pepř London Acrylic Precision+ 22 cm


Mlýnek na pepř 675 Precision+ 118 mm


Mlýnek na pepř 605 Precision+ 144 mm


Mlýnek na pepř London Black Gloss Precision+ 18 cm


Mlýnek na pepř London Chocolate Wood Precision+ 40 cm


Mlýnek na pepř London Chocolate Wood Precision+ 30 cm


Mlýnek na chilli a koření Stadhampton

Mlýnek na pepř Forest Capstan Precision+ 12 cm

Mlýnek na pepř Amesbury


Mlýnek na pepř Forest Capstan 16,5 cm

Mlýnek na pepř Capstan 125


Mlýnek na pepř Derwent Chestnut Rose Gold


Mlýnek na pepř London Acrylic Precision+ 30 cm


Mlýnek na pepř London Acrylic Precision+ 13 cm

Mlýnek na pepř Derwent

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.