Vaření - Böker
Rychlé info

Nůž na porcování masa Forge Wood 20 cm
Skladem
2 346 Kč
Rychlé info

Nůž kuchyňský Forge Wood 9 cm
Skladem
1 451 Kč
Rychlé info

Nůž Santoku Forge Wood 16 cm
Skladem
2 346 Kč
Rychlé info

Nůž kuchyňský Forge 9 cm
Skladem
1 119 Kč
Rychlé info

Nůž kuchařský Forge 20 cm
Skladem
1 859 Kč
Rychlé info


Set kuchyňských nožů Sandwich 6 ks, modré
Skladem
609 Kč
Rychlé info


Forge Set 2.0
Skladem
9 249 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.