Vaření
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


Brousek s keramickými kolečky červený

Brousek diamantový 23 cm oválný

Nůž na chleba 21cm s plastovou rukojetí


Nůž na zeleninu 10 cm černý

Nůž na zeleninu 8 cm vlnkované ostří černý

Nůž na zeleninu se zaoblenou špičkou 8 cm černý


Blok s 8 noži Swiss Classic

Nůž špikovací 16 cm s dřevěnou rukojetí

Fibrox nůž kuchařský 22cm

Fibrox nůž kuchařský 19cm

Fibrox nůž kuchařský 15cm

Škrabka plast červená

Swiss Classic, steak & pizza knife, 11cm, wavy, orange

Swiss Classic, steak & pizza knife, 11cm, wavy, blue


Struhadlo jemné

Nerezová škrabka


Swiss Classic nůž kuchařský 19 cm


Nůž na zeleninu 10 cm oranžový

Škrabka Iota s vroubkovaným ostřím červená


Kastrol Profi Tejo 2000 5,2 l

Teploměr na pečení masa


Prkénko na krájení Kitchen 292 x 228 mm


Škrabka Rapid s vroubkovaným ostřím plastová černá


Škrabka Rapid s rovným ostřím plastová černá

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.