Vaření
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.

Prkénko na krájení Duracore 39 cm se zásuvkou


Grilovací pánev Dr. Green 26 cm


Rendlík Dr. Green 16 cm s poklicí


Kastrol Dr. Green 28 cm s poklicí


Pánev Dr. Green hluboká indukční 24 cm


Pánev Dr. Green 20 cm

Kapesní nůž Evolution 23


Dr. Green Lopatka na lasagne


Redukce na indukční desku 26 cm, 18/10

Sada formy a válečku na 12 raviol


Zelená nepřilnavá grilovací pánev 26x26 cm DR GREEN, na indukci


Pánev grilovací Dr. Green VaporGrill 26 cm


Oválná pečicí pánev Dr. Green s poklicí 36x24 cm


Pánev Dr. Green hluboká indukční 28 cm


Pánev Dr. Green indukční 28 cm

Hrnec na omáčku 3,5 l indukční

Rendlík na omáčku 1,5 l

Sekáček kuchyňský 18 cm

Metla na šlehání pro citlivé povrchy 31 cm

Lis na citrusy nerezový 10 cm


Box na oběd nerezový s těsněním 750 ml

Obracečka 31 cm

Forma na řezání dortového korpusu

Drátěnka z nerezové oceli 10 x 10 cm

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.