Vaření
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
Lopatka na sůl, olivové dřevo, 10 cm
Vařečka špičatá s otvorem, olivové dřevo, 30 cm
Prkénko na krájení, akácie, 26x16,5x1,2 cm
LE PIGNATTE Hrnec s víkem 20cm
SPIN&STORE Odstředivka na salát s víkem, průměr 26 cm, žlutá
Bauletto Box na jídlo S, carbon black
Bauletto Box na jídlo M, light forest
Bauletto Box na jídlo M, medium desert
Bauletto Box na jídlo M, carbon black
sada 2 talířků na jednohubky SNACK DISHES kávové
sada 2 talířků na jednohubky SNACK DISHES bílé
sada 2 talířků na jednohubky SNACK DISHES béžové
sada 2 stojánků na vajíčka EGG CUPS kávové
sada 2 stojánků na vajíčka EGG CUPS bílé
sada 2 stojánků na vajíčka EGG CUPS béžové
Čtvercové struhadlo, ultra ostré, nerez
Struhadlo, střední
Struhadlo Grater, fine edge
Struhadlo na sýr
Kráječ Mandoline malý, nerez / plast
Mini series, Malé struhadlo, nerez / plast, barevné, 3 x 3,5 x 7,5 cm
Mini series, Display s 20 ks mini struhadly, nerez / plast
Nástavec pro držení zbytků při strouhání, k 1716x a 1746x, plast
Gourmet, Struhadlo, extra ostré, nerez / silikon
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.