Vaření
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
Sada 3 krabiček na jídlo PEEK BOX QUADRO Mauve
Sada 3 krabiček na jídlo PEEK BOX QUADRO Citrus
Sada 3 krabiček na jídlo PEEK BOX QUADRO Dolphin
Sada 3 krabiček na jídlo PEEK BOX QUADRO Silk
Sada 3 krabiček na jídlo PEEK BOX QUADRO Teal

Teploměr na pečení masa


dóza PIKNIK s uchy, 3 patra, 40x30x27cm PH mix barev


forma na beránka 29,3x19,2x7,6cm nepřiln.povrch CULINARIA


forma na beránka 31x19,5x13cm 2dílná keramická


slánka a pepřenka 40ml skl.se stojánkem sklo/nerez


pánev 28x6,0cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA


pánev 26x5,8cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA


pánev 24x5,5cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA


pánev 20x4,9cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA


pánev WOK 28x7,8cm/3mm nepřiln.povrch METALLIC PLATINUM


pánev 28x5,3cm/3mm nepřiln.povrch METALLIC PLATINUM


pánev 24x4,8cm/3mm nepřiln.povrch METALLIC PLATINUM


pánev na palačinky 24x1,6cm/3mm nepřiln.povrch METALLIC PLATINUM


pánev 28x7,8cm PAELLA nepřiln.p.METALLIC PLATINUM se skl.poklicí


rendlík 14cm se skl.poklicí 0,75l nerez PICCOLO


rendlík LAVENDER 14cm 0,65l dlouhá rukojeť


rendlík LAVENDER 22cm 2,9l s poklicí


pánev WOK 28x8cm Al GRANITE PR indukce


pánev 20x4,5cm nepřiln. povrch Al GRANITE PR indukce

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.