Stoly s ohništěm
![Stoly s ohništěm](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/e/a/ea3fbd752a9bc7ea489e6971eaa9ff4c-stoly-s-ohnistem.png)
Všechny naše stoly s ohništěm jsou napájeny z propan butanové láhve, kterou lze elegantně schovat do krytu na plynovou láhev, v totožném materiálu a stylu.
Rádce
![Jak brousit kapesní nože](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/5/f/5f49ac1df683f83610ba26fc234657a5-brouseni-kapesniho-noze.jpg)
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.