Stolování - Skladem
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!


Sada příborů Swiss Modern 24 ks šalvějově zelená

Sada příborů Swiss Modern 12 ks šalvějově zelená

Dezertní vidlička Swiss Modern šalvějově zelená

Lžička Swiss Modern šalvějově zelená

Vidlička Swiss Modern šalvějově zelená


Sada 2 ks sklenic na kávu s dvojitým sklem 150 ml


Čajová konvice s filtrem 1,2 l skleněná


Čajová konvice s filtrem 0,8 l skleněná


Mlýnek na kávu se 7 stupni hrubosti mletí

Zátka na láhve nerezová


Rainbow 3 porce zelená


Mísa servírovací 29 cm


Mísa servírovací 26 cm


Příbor Paestum na servírování salátu Arctic White


Karafa na vodu Hydria 1,7 l Arctic White


Podnos na dort s poklopem a lopatkou Agora Brown Sugar


Podnos na dort s poklopem a lopatkou Agora Carbon Black


Stojan na papírové utěrky Stop Medium Ocean

Stojan na papírové utěrky Stop Arctic White


Tác kulatý Atena M Moka Grey 30 cm


Tác kulatý Atena M Medium Forest 30 cm


Tác kulatý Atena M Carbon Black 30 cm


Tác kulatý Atena L Brown Sugar 40 cm


Tác kulatý Atena L Pink Sand 40 cm
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.